Portræt

Et portrætfotografi er et varigt minde, som fortæller en historie. Jeg gør mit yderste for at finde og fremhæve det unikke i en persons udstråling.

Portrætbilleder der fastholder nuet

Det personlige, private portræt er en fortælling. Et øjebliksbillede eller en fortælling over tid. Fotograferingen kan foregå ude eller inde, og vi kan sammen vælge en baggrund og et miljø, der passer til din fortælling. Råt, charmerende, stiligt, udfordrende, klassisk.

Ude i byen

Når udebilleder giver mening med en rå baggrund

Børn

I nuet er det svært at se, men børn vokser og forandrer sig så hurtigt. Et fotografi fastholder en periode og en tid, som hurtigt forsvinder. Det første smil…, ét skridt, to skridt…, en tand til feen…, første skoledag…, konfirmationen…, studenterhuen… og mange vælger også at tage billeder af hverdagens øjeblikke.

Familie

Det store familiebillede, eller den nærmeste familie. Alt for ofte glemmer vi at få taget billedet, mens tid er. Siden de første fotoapparater kom frem har familieportrættet været et yndet og populært billede, som går i arv i generationer og studeres af efterkommere: farfars næse, mosters smilehul osv. Familietræk genkendes og giver samhørighed. Jeg vejleder og hjælper med at skabe en tryg og rar stemning, så alle kan slappe af og billedet bliver optimalt.

Bryllup

Et varigt minde om jeres livs måske største investering – hinanden.

Polterarbend

Inden brylluppet sammen med vennerne

Boudoir

Det sensuelle og kunstneriske billede, som kan være den særlige gave til ens elskede.

Konfirmation

En vigtig dag i et ungt menneskes liv

Gravid

Kunsnerisk billede af dig som gravid. Du/I kan vælge de omgivelser, der passer, hjemme eller i naturen måske. At være gravid er en udviklingsproces, og en forventningstid, som det kan være smukt at få foreviget. Jeg lytter til jeres ønsker og ideer, og sammen med jer skaber vi et smukt billede og minde om en unik tid.

Jeg har valg at lukket mit firma pr. 1.10.2023, grundet planlagt fraflytning fra Aalborg.

Ring eller mail mig allerede idag

Kontakt

Mobil

21 62 72 42

Mail

fotograf@jimmylind.dk

Adresse

Hanedamsvej 22 b

9240 Nibe