Video, når din virksomhed skal fremstå professionelt

21 62 72 42

Video

Børn laver video. Voksne laver video. Alle laver video. Fordi: En video er levende og den fanger opmærksomheden.
Ønsker du at fremstå som en professionel virksomhed? Så få en professionel til at lave din video sammen med dig. Jeg er din rådgiver og konsulent, og det vil sige, at jeg lytter til dine ønsker og behov samtidig med, at jeg ved, hvordan de bedst kommer til udtryk på en video.

 

Dronevideo

Vil du have fantastiske videoklip så lad mig visualisere det med videooptagelser, som kan tages i op til 100 m højde. Jeg er certificeret pilot til droneoptagelser, og det indebærer, at du kan stole på kvaliteten af opgaven. Jeg undersøger de lokale forhold, krav og evt.  særlige tilladelser grundigt, inden vi går i gang. Alt foregår pålideligt og præcist som ønsket.
Jeg kan ikke styre vejret, men jeg vil tjekke og inddrage vejrforholdene i min vurdering af, hvordan opgaven kan løses. Resultatet giver helt sikkert en WAUW-effekt!

Nedenfor viste er et eksempel, egen video fra Normarks maskinfabrik A/S kommer snarrest.

Nordmark Maskinfabrik A/S

“Nordmark har gennem et konstruktivt samarbejde med Jimmy Lind fået en yderst informativ præsentationsvideo i høj kvalitet samt flot billedmateriale som er anvendt til vores visuelle identitet.”

Morten Mørk, Administrerende Direktør

Normark er din specialist i høj præcision bearbejdning, højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i bearbejdning af store elementer. Maskinbearbejdning af emner op til 80 tons.

Jeg har valg at lukket mit firma pr. 1.10.2023, grundet planlagt fraflytning fra Aalborg.

Ring eller mail mig allerede idag

100 % copyright i eget regi

Studie adresse

Rådhusparken 12, 9000 Aalborg

Kontakt

Mobil

21 62 72 42

Mail

fotograf@jimmylind.dk

Adresse

Hanedamsvej 22 b

9240 Nibe